En bra och prisvärd frisör i Vadstena

Nej men se god morgon på er allihopa som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Jag skriver en hel del inlägg och det här inlägget som är dagens första i ordningen, ska handla om en riktigt bra frisör i Vadstena som jag har gått till några gånger. Redan när jag hade klippt mig på Beauty by K&A första gången så visste jag att jag funnit “mitt” ställe! Gudarna ska veta att jag många gånger genom åren antingen känt mig halvnöjd, och ibland totalt missnöjd efter mina små utflykter till frisören som dessutom kostat en hel del pengar. För så här är det mina kära läsare, att inte är det meningen när man nyss kommit hem ifrån sin frisör att man själv får rätta till håret då frisören inte har lyckats till hundra procent? Det här tror jag verkligen att många av er känner igen sig i. Och så ska det verkligen inte behöva vara. Håller ni inte med mig om detta? Jag känner att det här med frisörer är ett viktigt ämne, för en frisör går väl i stort sett alla till. 

Jag är verkligen glad att jag går och klipper mig på denna eminenta och prisvärda salong. Dessutom är det minst sagt plånboksvänligt att klippa sig hos Beauty by K&A i Linköping. Jag noterade när jag var där senast att det även fanns studenter bland kundkretsen. Det förstår jag väldigt väl! Som student ska pengarna räcka till mycket, smart då att välja en billig frisör. Här tror jag nog att ni skulle bli nöjda om ni gick hit och klippte er också, mina fina och underbara läsare. Både dam- och herrklippning fixar de här, och dessutom går det få hjälp med färgning, slingor eller permanent. De kan även fixa brynen med så kallad microblading.