Lyxigt med fina fransar!

Hej på er alla fantastiska läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! I dagens inlägg tänkte jag skriva om det här med fransar i Nynäshamn. Jag har haft en hel del problem med att hitta ett företag som kan hjälpa mig med det här med fransar, då de flesta företag inte har haft de typer av fransar som jag har varit ute efter. Jag har nu valt att vända mig till Spraytanten, som är ett företag som håller på med det här med fransar. Jag är otroligt nöjd, och vill därför tipsa er om Spraytanten, ifall även ni har haft liknande problem. Jag har nämligen varit ute efter att hitta lite mer naturliga fransar, då jag inte tycker att jag passar i allt för dramatiska fransar. Spraytanten försäkrade sig verkligen om att jag skulle bli nöjd med resultatet och arbetade hela tiden efter mina behov och önskemål. Ni är många som intresserar er för mina skönhetsinlägg och tycker om när jag delar med mig utav olika tips när det kommer till detta ämne.

Jag tycker att det känns skönt att fransstylisterna hos Spraytanten är väldigt erfarna inom ämnet. Förutom att jag har haft det svårt med att hitta en salong som kan hjälpa mig med mina behov, har jag även haft svårt att lita på andra salonger, då jag reagerat starkt på olika typer av lim, trots att jag berättat att jag är känslig. Detta är anledningen till varför jag verkligen älskar Spraytanten, då personalen där alltid lyssnar på mina behov och gör allt för att hjälpa mig. Jag har nu fransar som jag verkligen känner mig bekväm med, och som jag anser passar mig och min ögonform. Jag vill främst tipsa er läsare som befinner er i Farsta eller Nynäshamn med omnejd om att besöka Spraytanten, ifall ni känner att ni är i behov av någonting inom fransar.